Skupinska vadba

Skupinska vadba

Osebno prilagojen program

Vsak posameznik po enem mesecu vadbe dobi OSEBNO MAPO. En mesec je obdobje, v katerem trenerja  vsakega posameznika naučiva izvedbe glavnih vaj in ga vpeljeva v sistem vadbe. Glede na cilje in potrebe posameznika nato sestaviva individualiziran program vadbe. Dnevnik opravljenih treningov v osebni mapi služi kot orodje za spremljanje napredka.

Vizija

 

Naša vizija je spremeniti fitnes industrijo in navdihniti posameznike, da uresničijo svoj potencial. Razmišljamo drugače. Verjamemo, da edini pravilen pristop za dolgoročni uspeh temelji na učenju zdravega načina življenja, osebni rasti in evoluciji posameznika. Ustvarjati želimo najboljše pogoje, da posameznik postane telesno in umsko čim bolj zmogljivi ter postane kos vsem izzivom, ki mu jih življenje postavlja. Ozavestiti in zgraditi želimo močno lokalno skupnost s športom, izobraževanjem in poudarkom na zdravju. Ustvariti želimo priložnosti, da spremenim življenje posameznikov s skupnimi prepričanji in vrednotami.

Zagotovljen napredek

 

Verjamemo, da naš sistem vadbe zagotavlja napredek vsakemu posamezniku, saj obsega vse vidike splošne telesne pripravljenosti. Individualiziran program nam omogoča spremljanje napredka in prilagajanje parametrov treninga za optimalen napredek. Učinkovitost sistema potrjujejo številni uspešni rezultati naših vadečih.

Kako poteka vadba?

SISTEM VADBE

Sistem vadbe, ki smo ga zasnovali je primeren za vsakogar, saj sta izbor vaj in intenzivnost treniranja prilagojena potrebam in sposobnostim posameznika. Na prvem mestu so želje posameznika, zato se v največji meri trudimo prilagoditi vadbo vašim osebnih ciljem. Preko skupinske vadbe je mogoče doseči cilje, kot so: povečanje moči in mišične mase, razvoj mobilnosti ter povečanje zmogljivosti energijskih sistemov in znižanje odstotka telesne maščobe. Vadba je tako individualno prilagojena vsakemu posamezniku, kljub temu da delamo v skupini. Vsak vadeči dobi OSEBNO MAPO, ki vsebuje individualen program vadbe.

Prednosti

Gre za celosten pristop, kjer hkrati razvijamo moč, mobilnost in energijske sisteme. INDIVIDUALNO PRILAGOJENA VADBA omogoča, da v skupini trenirajo ljudje z različnimi potrebami in cilji. Vadba je primerna tudi za posameznike iz posebnih skupin. Omogočamo varno vadbo v nosečnosti, program vadbe po rehabilitaciji poškodbe, vadbo za starejše, bolnike z osteoporozo, skoliozo in ostalimi posebnimi stanji. Sistem vadbe omogoča fleksibilnost pri izbiri termina.

IZBERI SVOJ TERMIN