MENTORSTVO

Mentorstvo

Mentorstvo in praksa

Osebno prilagojen program

Vsak posameznik po enem mesecu vadbe dobi OSEBNO MAPO. En mesec je obdobje, v katerem trenerja  vsakega posameznika naučiva izvedbe glavnih vaj in ga vpeljeva v sistem vadbe. Glede na cilje in potrebe posameznika nato sestaviva individualiziran program vadbe. Dnevnik opravljenih treningov v osebni mapi služi kot orodje za spremljanje napredka.

Vizija

 

Naša vizija je spremeniti fitnes industrijo in navdihniti posameznike, da uresničijo svoj potencial. Razmišljamo drugače. Verjamemo, da edini pravilen pristop za dolgoročni uspeh temelji na učenju zdravega načina življenja, osebni rasti in evoluciji posameznika. Ustvarjati želimo najboljše pogoje, da posameznik postane telesno in umsko čim bolj zmogljivi ter postane kos vsem izzivom, ki mu jih življenje postavlja. Ozavestiti in zgraditi želimo močno lokalno skupnost s športom, izobraževanjem in poudarkom na zdravju. Ustvariti želimo priložnosti, da spremenim življenje posameznikov s skupnimi prepričanji in vrednotami.

Zagotovljen napredek

 

Verjamemo, da naš sistem vadbe zagotavlja napredek vsakemu posamezniku, saj obsega vse vidike splošne telesne pripravljenosti. Individualiziran program nam omogoča spremljanje napredka in prilagajanje parametrov treninga za optimalen napredek. Učinkovitost sistema potrjujejo številni uspešni rezultati naših vadečih.

Program mentorstva

V program mentorstva za razvoj kadrov bomo v šolskem letu izbrali dva (2) študenta 3. letnika dodiplomskega programa / 2. letnika podiplomskega programa ali absolventa kineziologije, ki bosta vsak po en semester opravljala prakso v športnem društvu Evolucija. Pod izkušenim mentorstvom bosta študenta nabrala izkušnje in praktična znanja na področjih obravnave novih in stalnih strank, sestave treningov, individualizacije treningov, vodenja individualnih skupinskih vadb in osebnih treningov, obravnave strank s poškodbami ali omejitvami v gibanju, športnikov, rekreativcev in prehrane.

Vključeni boste v interni program mentorstva in praktičnega izobraževanja ter se spoznali z vsemi ključnimi procesi treninga za rekreativce, osebe s poškodbami ali omejitvami v gibanju in športnike.

Po uspešno zaključenem programu imamo v Evoluciji zate pripravljene nove izzive.

 MOTIVACIJSKO PISMO JE LAHKO TVOJA VSTOPNICA DO MESTA V MENTORSKEM PROGRAMU!

Zanimajo nas tvoji dosežki na katere si zares ponosen/a, pa tudi to kaj zagotovo ne bi več ponovil/a. Kaj so tvoji cilji v bodoče glede zaposlitve, na katerem področju želiš delati, kako velika je tvoja želja po učenju in koliko si pripravljen/a za to vložiti svojega časa, energije. Kaj za tebe pomeni sodelovanje, poštenost, dogovor in timsko delo? Še posebej pa nas zanima…

ZAKAJ SI RAVNO TI TISTA OSEBA, KI SI ZASLUŽI PRILOŽNOST ZA UČENJE?
Pogoji, ki ga moraš izpolnjevati:
  • Študent/ka 3. letnika dodiplomskega programa kineziologije ALI
  • Študent/ka 2. letnika podiplomskega programa kineziologije ALI
  • Absolvent/ka kineziologije ALI
  • FZS licenca
  • AFP licenca

Ekipa Evolucije: Nastasja Štesl, Matjaž Erjavec, Tine Seražin Lisjak, Maja Adamič in Kaja Miklavec

ZAKAJ SI RAVNO TI TISTA OSEBA, KI SI ZASLUŽI PRILOŽNOST ZA UČENJE?