MENTORSTVO

Mentorstvo

Mentorstvo in praksa

Individualiziran program

Želimo, da najdete svojo moč in napišete boljšo zgodbo svojega življenja. Vsak posameznik po opravljenem UVAJALNEM TEČAJU vadbe dobi OSEBNO MAPO. Čez uvajalni tečaj gre vsak nov član, ki želi pristopiti na INDIVIDUALIZIRAN SKUPINSKI TRENING. Ne glede na željo, je uvajalni tečaj obvezen. Želimo vas čim bolje spoznati in razumeti. Naučimo vas naše filozofije, v kaj verjamemo in zakaj v to verjamemo. Od uvajalnih tečajev navadno pričakujete le nek trening, par testov in drilov in to je to. Ponujamo vam veliko več. Želimo doseči transformacijo, spremembo navad in rešitev težav. To je cilj našega dela.

Vizija

Naša vizija je spremeniti fitnes industrijo in navdihniti posameznike, da uresničijo svoj potencial. Razmišljamo drugače. Verjamemo, da edini pravilen pristop za dolgoročni uspeh temelji na učenju zdravega načina življenja, osebni rasti in evoluciji posameznika. Ustvarjati želimo najboljše pogoje, da posameznik postane telesno in umsko čim bolj zmogljivi ter postane kos vsem izzivom, ki mu jih življenje postavlja. Ozavestiti in zgraditi želimo močno lokalno skupnost s športom, izobraževanjem in poudarkom na zdravju. Ustvariti želimo priložnosti, da spremenimo življenje posameznikov s skupnimi prepričanji in vrednotami.

Zagotovljen napredek

Verjamemo, da naš sistem vadbe zagotavlja napredek vsakemu posamezniku, saj obsega vse vidike splošne telesne pripravljenosti. Individualiziran program nam omogoča spremljanje napredka in prilagajanje parametrov treninga za optimalen napredek. Učinkovitost sistema potrjujejo številni uspešni rezultati naših vadečih. Glede na vaše cilje in prioritete, bomo skupaj sestavili plan akcije, da bomo lahko najbolj efektivno rešili vaše težave in dosegli zastavljene cilje. Naš sistem temelji na filozofiji, ki je predstavljena v naši viziji. Stremimo k kvaliteti in odličnosti. Naše poslanstvo je, da vas na varen način peljemo točno tja, kamor želite priti.

Program mentorstva

V program mentorstva za razvoj kadrov bomo v šolskem letu izbrali dva (2) študenta 3. letnika dodiplomskega programa / 2. letnika podiplomskega programa ali absolventa kineziologije, ki bosta vsak po en semester opravljala prakso v športnem društvu Evolucija. Pod izkušenim mentorstvom bosta študenta nabrala izkušnje in praktična znanja na področjih obravnave novih in stalnih strank, sestave treningov, individualizacije treningov, vodenja individualnih skupinskih vadb in osebnih treningov, obravnave strank s poškodbami ali omejitvami v gibanju, športnikov, rekreativcev in prehrane.

Vključeni boste v interni program mentorstva in praktičnega izobraževanja ter se spoznali z vsemi ključnimi procesi treninga za rekreativce, osebe s poškodbami ali omejitvami v gibanju in športnike.

Po uspešno zaključenem programu imamo v Evoluciji zate pripravljene nove izzive.

 MOTIVACIJSKO PISMO JE LAHKO TVOJA VSTOPNICA DO MESTA V MENTORSKEM PROGRAMU!

Zanimajo nas tvoji dosežki na katere si zares ponosen/a, pa tudi to kaj zagotovo ne bi več ponovil/a. Kaj so tvoji cilji v bodoče glede zaposlitve, na katerem področju želiš delati, kako velika je tvoja želja po učenju in koliko si pripravljen/a za to vložiti svojega časa, energije. Kaj za tebe pomeni sodelovanje, poštenost, dogovor in timsko delo? Še posebej pa nas zanima…

ZAKAJ SI RAVNO TI TISTA OSEBA, KI SI ZASLUŽI PRILOŽNOST ZA UČENJE?
Pogoji, ki ga moraš izpolnjevati:
  • Študent/ka 3. letnika dodiplomskega programa kineziologije ALI
  • Študent/ka 2. letnika podiplomskega programa kineziologije ALI
  • Absolvent/ka kineziologije ALI
  • FZS licenca
  • AFP licenca

Ekipa Evolucije: Nastasja Štesl, Matjaž Erjavec, Tine Seražin Lisjak, Maja Adamič in Kaja Miklavec

ZAKAJ SI RAVNO TI TISTA OSEBA, KI SI ZASLUŽI PRILOŽNOST ZA UČENJE?